lauantai 23. helmikuuta 2013

Käsityötarvikkeita Espanjasta

Tässä valikoima käsityötarvikkeista, joita matkalta tuli mukaan.

Näitä lankoja on kumpaistakin 12 kerää. Toki kaikissa oli vyötteet, mutta säästin vain yhdet kappaleet tuoteselostetta,  paino matkalaukuissa on kellosepän tarkkaa työtä. 
Kaikki ylimääräinen paino, kuten kääreet kannattaa poistaa, että paino matkalaukuissa ei ylitä sallittua 20 kg. Toki ylipainoa saa olla, mutta se maksaa, siksi olisi turhaa ostaa edullisesti ja sitten maksaa ylipainosta lentoyhtiölle.


En saanut kuvattua oikeaa sävyä, ei ole sinistä, vaan liilaa, tummaa ja vaaleaa. 
Tässä tarvikkeita sukkulapitsin/frivoliten tekoon. Joitakin helmirasioita jäi kuvaamatta, kun olivat eri laatikossa. 
Neulelehtiä ei koskaan ole liikaa. Niitä olen keräillyt aina reissusta mukaani. 
Näiden lisäksi on tuliaisina ainakin mausteita ja kasvien siemeniä. Minulla on huonekasveja kaikkialta maailmalta, missä olemme miehen työn ansiosta asuneet. Olen keräillyt siemenet ja kotona sitten niitä kasvattanut. Joskus idättäminen onnistuu, ei toki aina.

7 kommenttia:

 1. Niin herkullisen näköisiä lankoja. Noista saat monta ihanaa juttua ♥
  Ihanan näköisiä lehtiä.

  Kyllä se keväältä jo alkaa tuntua, ainakin lintujen liverryksestä päätellen :)

  VastaaPoista
 2. Olisi kiva tietää,onko langat siellä halvempia kuin suomessa?
  Kivan värisiä lankasi ovat.
  Kevät alkaa lupailla tulostaan.

  VastaaPoista
 3. Kauniita lankoja olet ostanut, muutkin ostokset näyttävät mukavilata.. Tosiaan minäkin olen pannut merkille, että linnut ovat alkaneet laulunsa..

  VastaaPoista
 4. Mukavia ostoksia kaikki mitä esittelit.

  VastaaPoista
 5. Hienoja lankoja olet löytänyt! Minäkin tuon taas lankoja ym. ja varmasti myös nukkeja...sillä niitähän ei ole koskaan liikaa...ja he tarvitsevat vaatteita eli lankoja. Mukavaa illan jatkoa sinne teille!

  VastaaPoista
 6. Kivoja matkatuomisia! Itse en ole ikinä edes Espanjassa käynyt, enkä taida mennä... nooh, kierrätyskeskuksesta olen sentään löytänyt italialaisia virkkauslehtiä ja ennen mulla oli Kreikasta tuotu tuoksupelargonia (mutta se kuoli yhtenä hirmu kuumana kesänä) Nykyään tuoksupelargoniaa näkee aina välillä mm. Plantagenilla ja olen uudesta haaveillutkin.

  Täällä ei linnut paljon ole laulelleet, on niin harmaata vaan. Mutta susi sen sijaan sai ulvomisellaan tyttären tulevan eilen alkuyöstä "lentäen" kotiin lenkiltä.

  VastaaPoista
 7. Ihanat ostokset, matkatuliaisista tulee olemaan vielä paljon iloa!

  VastaaPoista